Vi er nået 200 medlemmer og da vi vil være sikker på at Fitness Sørby træningslokalet kan klare flere medlemmer, lukker vi midlertidigt for optagelsen af nye trænende medlemmer, indtil alle eksisterende har fået deres introtime og vi ser hvordan træningen fordeler sig på dagen.

Du kan stadig registrere dig som passivt medlem ved at gå til vores medlemssystem og registrere dig. Det er gratis! Du vil derefter kommer på venteliste, og vi kontakter dig så snart der er plads, med tilbud om en introtime.

——–

For at få adgang til at træne i Fitness Sørby, skal du først have en instruktørtime, hvor du får en gennemgang af træningsfaciliteterne, får lagt et træningsprogram og får udleveret en adgangsbrik, der giver dig adgang til at træne når du har lyst i tidsrummet 05:00-23:00.

For at booke en instruktør time skal du melde dig ind via vores medlemssystem og herefter booke en instruktør time.

Klik her for at gå til vores medlemssystem, hvor du kan melde dig ind.

Når du har meldt dig ind kan du logge ind og booke din instruktør time her . Du kan se de ledige instruktørtimer selv om du ikke er logget ind, men du først bestille en instruktørtime når du er logget ind.

Det er gratis at registrere sig som medlem. Det er gratis at booke en instruktørtime.

Husk at medbringe betalingskort til den første instruktørtime. Der accepteres Dankort, Visa, visa electron og MasterCard.